SUP sejlads (SYC Vandsport)

SUP (Stand Up Paddle) er et nyt tilbud til SYC medlemmer

 

SUP padling er en relativ ny og hurtigt voksende sport og fritidsinteresse for aktive mennesker. Mulighederne for leg, motion og seriøs konkurrence er mange. Som et nyt tiltag ønsker vi i SYC at gøre denne nye sportsgren tilgængeligt for medlemmerne også.

SYC og firmaet Nature Addicts har indgået aftale om at gå sammen om at købe 5 SUP-boards hver, således at der samlet er 10 boards som både SYC og Nature Addicts kan anvende til kurser, events og medlemmers brug. Nature Addicts tilbyder forskellige kurser på og med SUP-boards og benytter bl.a. de beskyttende omgivelser i Lystbådehavnens jollebassin til deres aktiviteter. Se listen med deres kurser nedenfor, og find link til Nature Addicts facebook side i resource-boxen til højre.

I første omgang bliver det muligt at låne boards til eget brug og mindre prøveture, og ved mere kontinuerlig brug bliver der indført en lejepris. Konceptet og pris er ikke helt på plads endnu, men vil blive beskrevet her på siden når det er endeligt fastlagt.

SUP boards er et en naturlig udvidelse af SYC' tilbud af aktiviteter på vandet for hele familien, og flugter fint med vores juniorafdeling og senior-jolleafdeling. Det skal dog bemærkes at tilbudet gælder for alle SYC medlemmer uanset alder og tilknytning til afdelingerne.

  

Nature Addicts tilbyder følgende kurser:

  • SUP Begynderkursus
  • SUP yoga for begyndere
  • SUP og SUP yoga events

 

Praktisk information:

  • Boardene findes i det første masteskur, hvor de også skal afleveres efter endt brug. Husk at låse døren når området forlades.

  • Efter brug skal boardet skylles i ferskvand, vandslange findes ud for omklædningdrummene.

  • Transport fra masteskuret til vandet og retur, foregår ved at bære boardet, MAN MÅ ALDRIG SLÆBE boardet hen over jorden.

  • Eventuelle skader på boardet meddeles til SYC SUP udvalget (se nedenfor), eller til Nature Addicts.

Resourcer:

 

Nature Addicts tilbyder deres kurser via deres Facebook side:
Facebook/NatureAddicts

Kontaktinformation:

e-mail:  info@natureaddicts.dk

Tlf:        71780372 eller 60882399

 

 

Link til booking af bords for SYC medlemmer:
SUP-booking

 

Hvem er Nature Addicts

Nature Addicts Aps er en nystartet virksomhed der udbyder SUP intro kurser og SUP yoga for begyndere i Sønderborg Lystbådehavn. Kurserne er både er henvendt til turister og lokale, der ønsker en anderledes oplevelse på vandet. SUP aktiviteterne vil finde sted med udgangspunkt fra jollebassinet.

Det er Shanti og Sandie der står bag Nature Addicts Aps. Shanti er uddannet SUP instruktør og har boet en årrække på Bali, Indonesien, hvor han har arbejdet som surfinstruktør. Sandie er uddannet yogainstruktør, herunder SUP yoga instruktør, og har mange års erfaring som yogaudøver.

Nature Addicts Aps og SYC har sammen en vision om at skabe et aktivt og spændende miljø omkring SUP i Sønderborg Lystbådehavn. Nature Addicts Aps har fokus på at skabe spændende oplevelser i naturen, som skaber mere balance mellem krop, sind og sjæl, samt at tilbyde sjove aktiviteter på SUP.