Stand up paddle

SUP (Stand Up Paddle) er et nyt tilbud til SYC medlemmer

 

SUP padling er en hurtigt voksende sport og fritidsinteresse for aktive mennesker. Mulighederne for leg, motion og seriøs konkurrence er mange. Som et nyt tiltag ønsker vi i SYC at gøre denne sportsgren tilgængeligt for medlemmerne.

SYC og firmaet Nature Addicts har indgået aftale om at gå sammen om at købe 5 SUP-boards hver, således at der samlet er 10 boards som både SYC og Nature Addicts kan anvende til kurser, events og medlemmers brug. Nature Addicts tilbyder forskellige SUP-board aktiviteter og benytter de beskyttede omgivelser området tilbyder. 

I første omgang bliver det muligt at låne boards til eget brug og ved mere kontinuerlig brug bliver der indført en lejepris. Konceptet og pris er ikke på plads endnu, men vil blive beskrevet her på siden når det er endeligt fastlagt.

SUP boards er et en naturlig udvidelse af SYC' tilbud af aktiviteter på vandet for hele familien, og flugter fint med vores juniorafdeling og senior-jolleafdeling.

Det skal dog bemærkes at tilbudet kun gælder for SYC's medlemmere.

  

Nature Addicts tilbyder følgende kurser:

  • SUP Begynderkursus
  • SUP events

Praktisk information:

  • Boardene findes i det første masteskur, hvor de også skal afleveres efter endt brug. Husk at låse døren når området forlades.

  • Efter brug skal boardet skylles i ferskvand, vandslange findes ud for omklædningdrummene.

  • Transport fra masteskuret til vandet og retur, foregår ved at bære boardet, MAN MÅ ALDRIG SLÆBE boardet hen over jorden.

  • Eventuelle skader på boardet meddeles til SYC SUP udvalget (se nedenfor), eller til Nature Addicts.
  • Vær opmærksom på at der også ligger private boards. 

Resourcer:

 

Nature Addicts tilbyder deres kurser via deres Facebook side:
Facebook/NatureAddicts

Kontaktinformation:

e-mail:  info@natureaddicts.dk

Tlf:        71780372 eller 60882399

 

 

Link til booking af bords for SYC medlemmer:
SUP-booking

 

Hvem er Nature Addicts

Nature Addicts Aps er en nystartet virksomhed der udbyder SUP intro kurser for begyndere i Sønderborg Lystbådehavn. Kurserne er både er henvendt til turister og lokale, der ønsker en anderledes oplevelse på vandet. SUP aktiviteterne vil finde sted mellem lystbådehavnen og vikingeklubben.

Det er Shanti der står bag Nature Addicts Aps. Shanti er uddannet SUP instruktør og har boet en årrække på Bali, Indonesien, hvor han har arbejdet som surfinstruktør.

Nature Addicts Aps og SYC har sammen en vision om at skabe et aktivt og spændende miljø omkring SUP i Sønderborg Lystbådehavn. Nature Addicts Aps har fokus på at skabe spændende oplevelser i naturen, som skaber mere balance mellem krop, sind og sjæl, samt at tilbyde sjove aktiviteter på SUP.