Sejlerskolen



SYC Sejlerskole blev etableret i foråret 1995. Sejlerskolen har været en stor succes og har til dato undervist omkring 210 personer, i alderen 18 til ca. 55 år.

Sejlerskolen starter i maj og slutter i september. Der er sejlads mandag, tirsdag og torsdag, hvor man er på et fast hold som sejler en fast aften per uge gennem hele sæsonen.

Selvom man ikke, efter bare en sæson i en sejlerskole, bliver nogen ny Poul Elvstrøm, har vores undervisning alligevel givet mange af vore tidligere elever en grundkunnen og en glæde ved at færdes ude på havet.

I SYC Sejlerskole har vi selv 2 stk. J/80 samt rådighed og en J/80 fra IHS. Undervisning koster 1.700,00 kr. Prisen er for en hel sæson. Dertil kommer medlemskab af Sønderborg Yacht-Club.

Har du efter at have læst ovenstående fået interesse for at lære at sejle, eller vil du vide lidt mere før du beslutter Dig, kan du få yderligere oplysninger om SYC’s seniorsejlerskole hos Rasmus Lamberts.

Hvis du er interesseret i at tilmelde dig til sejlerskolen er fremgangsmåden, at du starter med at indmelde dig i Sønderborg Yacht-Club - se nedenfor. Herefter logger du ind som medlem og tilmelder dig til sejlerskolen.

Indmeldelse i Sejlerskolen

For at tilmelde dig til Sejlerskolen, skal du først være medlem af Sønderborg Yacht-Club. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du indmelde dig her:



Derefter logger du ind på siden, og kommer tilbage hertil og tilføjer Sejlerskolen til dit medlemsskab:

Se mere på sejlerskolens facebook side

Further information on our facebook page:

facebooklogo