Sejlerskolen

SYC Sejlerskole blev etableret i foråret 1995. Sejlerskolen har været en stor succes og har til dato undervist omkring 210 personer, i alderen 18 til ca. 55 år.

Sejlerskolen starter i maj og slutter i september. Der er sejlads mandag, tirsdag og torsdag, hvor man er på et fast hold som sejler en fast aften per uge gennem hele sæsonen.

Hvis du er interesseret i at tilmelde dig til sejlerskolen er fremgangsmåden, at du starter med at indmelde dig i Sønderborg Yacht-Club - se nedenfor. Herefter logger du ind som medlem og tilmelder dig til sejlerskolen.

Selvom man ikke, efter bare en sæson i en sejlerskole, bliver nogen ny Poul Elvstrøm, har vores undervisning alligevel givet mange af vore tidligere elever en grundkunnen og en glæde ved at færdes ude på havet.

Som noget nyt i SYC Sejlerskole har vi nu 2 stk. J/80 samt rådighed over en J/80 fra IHS. Undervisning koster 1.700,00 kr. Prisen er for en hel sæson. Dertil kommer medlemskab af Sønderborg Yacht-Club.

Har du efter at have læst ovenstående, fået interesse for at lære at sejle, eller vil du lære en smule mere, kan du få yderligere oplysninger om SYC’s seniorsejlerskole hos Tobias Bang.

Fremgangsmåden med at tilmelde dig til sejlerskolen, skal du startede med at melde dig ind i Sønderborg  Yacht-Club. (på nedenstående link) Herefter logger du ind som medlem og tilmelder dig sejlerskolen.

Flere informationer på vores FB Page

Further information on our facebook page

facbooklogo

Indmeldelse i Sønderborg Yacht - Club

Klik her, hvis du i forvejen ikke er medlem - Indmeldelse