Sejlerskolen

image

Sønderborg Yacht Club’s Seniorsejlerskole blev etableret i foråret 1995, og har således igennem snart 21 sæsoner opbygget en mængde erfaring i at drive sejlerskole. 
Sejlerskolen har været en stor succes, og vi har til dato undervist omkring 210 personer i alderen 18 til ca. 55 år, hvilket vil sige, at vi har haft fuldt belagt hver eneste sæson. 

Selvom man ikke, efter bare en sæson i en sejlerskole, bliver nogen ny Poul Elvstrøm, har vores undervisning alligevel givet mange af vore tidligere elever en grundkunnen og en glæde ved at færdes ude på havet, således at mange af disse i dag har investeret i deres egen båd, og bruger megen tid i sommermånederne på deres nye hobby. 

Sejlerskolen starter første tirsdag i maj, og vi fortsætter til slutningen af september. Dog juli måned undtaget. 

Der er sejlads hver tirsdag og torsdag, og man er med på et fast hold som sejler en fast aften per uge gennem hele sæsonen. Et hold består af tre til fem elever samt en instruktør. 
På opfodring af gamle elever har sejlrskolen besluttet, i sæson 2017, at udvide den almindelige sejlerskole og tilbyde muligheden for skole kapsejlads. Vi forstiller os, at du som let øvet sejler, som først i teori lærer reglerne, og efterfølgende udfører teorien i kapsejlads på vandet. Der sejles en fast aften per uge gennem hele sæsonen. Skole kapsejlads er et forsøg og vi kræver minimum 8 elever tilmeldt for at kunne starte hold.

Som noget nyt i SYC Sejlerskole har vi nu 2 stk. nye J/80 samt rådighed over en J/80 fra IHS. Undervisning koster 1.700,00 kr. Prisen er for en hel sæson. Dertil kommer medlemskab af Sønderborg Yacht-Club. 
Har du efter at have læst ovenstående, fået interesse for at lære at sejle, eller vil du lære en smule mere, kan du få yderligere oplysninger om SYC’s seniorsejlerskole hos Bruce Wakelin.

Mere information om klubbens J/80 - www.j80.dk
Her kan du teste dine teoretiske færdigheder -  http://www.duelighed.dk/

 

Sejlerskoleudvalget

Bruce Wakelin
Bruce Wakelin