Onsdagskapsejlads 2019

HUSK HUSK

Klubafslutning og kåring af årets klubmester 2019, lørdag d. 05.10.19, tilmelding til undertegnede, med bådnavn samt antal deltagere. 

Sønderborg Yacht-Club arrangerer traditionen tro onsdagskapsejlads.

 

Opfordring

Vi mangler 1 til 2 personer, der kunne tænke sig at hjælpe med at varme pølser til onsdagssejlerne, det drejer sig om 4-5 gange i løbt af en sæson, der er mulighed for at "bytte" vagter med de øvrige hjælper. Opgaven består i at varme nogle pølser samt serverer når vi sejlere kommer ind i tidsrummet 19.30 til ca. 21.00, alt er indkøbt og klaret. Hvis man har mod og lyst så kontakt undertegnede (nederst på denne side). Til gengæld møder man glade sejlere og kan mødes med de andre hjælpere til fælles arrangementer bla. sommerafslutning hvor alle hjælpere mødes til noget godt mad, drikke samt hygge.

 

Program og lister nedenfor...

Ønske man at lære sin båd bedre at kende eller ønsker man blot at komme ud at sejle som gast, så mød op på havnen i klubhuset, vi mødes ved ca. 17.45  hver onsdag sommeren igennem. Man er også velkommen til at kontakte nedenstående, som gerne hjælper med formidling af en gasteplads eller hvis man ønsker at låne en erfaren gast, så man kan komme igang med kapsejlads.

Sejlads kalender

Onsdagskapsejlads