Onsdagskapsejlads 2022

Onsdagssejlads sæson 2022.

Opdateret d. 19.09.2022 kl. 16.20

HUSK tilmelding til klubafslutning, til keld@ibsen.name el. SMS til +45 40455775, men bådnavn og antal spisende. Deadline er 27.09.22.

Se program nedenfor i dokumentliste.

 

Alm. onsdag klubaftener

Spisning efter endt sejlads, HUSK tilmelding, læs nedenfor.

MENU : Kan varierer fra gang til gang, onsdag d. 08.06 skibberlabskovs m. tilbehør

TILMELDING senest mandag inden kl 20 i kommentarspor på Facebook SYC onsdagssejler, der kvitteres med "OK", eller ring/SMS til Signe 42157126.

Vi vil fremadrettet arrangere fællesspisning efter sejladserne. Prisen bliver kr 50-75 pr person, og vi vil stræbe efter et simpelt koncept, hvor maden købes ude, og oprydningen går på opgang blandt deltagende både.

Er der i dine sociale cirkler en person eller flere, der ikke finder kapsejlads super sjovt, men som til gengæld synes kapsejlere er gemytlige at omgås, så søger vi en venlig sjæl, der har lyst til at gøre klar i klubhuset til vi kommer retur fra sejladserne. Og husk, maden kommer tilberedt, så det handler om eventuel opvarmning og anretning

 

Sejlerhilsen, Signe - 42157126

 

VIGTIG VIGTIG

Alle personer der sejler el. er gast på onsdagssejlads og som ønsker info og beskeder vedr. onsdagssejlads, venligst sende: Navn, email (og evt. mobilnr) til : keld@ibsen.name så sættes man på mailinglisten.

Ønsker man at blive fjernet fra listen kan man naturligvis også skrive til ovenstående og man bliver fjernet, ved at sende sin INFO giver man samtygge til at SYC må anvende oplysninger, oplysninger videregives ikke til 3-part.