Henter billeder...

 

ALS RUNDT i 2 for 2  2018 er velgennemført - med 24 startende mandskaber - der desværre ikke kom hele vejen rundt - men vi gennemførte alligevel 2 sejladser Sønderborg - Mommart og Mommark - Sønderborg.  56 mand var ikke helt ædru efter en forrygende aften med "den syngende havnemester" Carsten Kock - men alle kom godt hjem..

Du kan nu se resultagerne i manage2sail.com for dem med og dem uden målerbrev.

Se billeder på sønderborg Yacht-Club's facebook 

Vi har aftalet i arrangementskomiteen - at vi gentager sejladsen igen i 2019 - og denne gang gerne så vi når hele vejen rundt.  Mommark Havn er allerede reserveret første weekend i september - ifølge kalenderen er det 31. august / 1. september.

www.manage2sail.com forventes klar til at modtage jeres tilmeldinger fra d. 2i2 - altså d. 2. februar 2019 - hvor længe tør du vente med at tilmelde dig næste år - vi kan kun være 40 både i mommark havn....

 

Sønderborg Yacht-Club arrangerer i 2019 endnu engang en ekstra regatta rundt om Als - denne i to etaper: Sønderborg - Mommark. Mommark - Sønderborg.

Det er tænkt som en social regatta, med lige dele fokus på kapsejlads og hygge. Deltagelse er for alle kølbåde, med 2 mands besætning. Der er her 1. år sat en limitering på 40 både - så vær klar ved tilmeldings start, vi kan høre at der kan blive rift om pladserne.

Tidsplan:

  • Lørdag kl. 08.30 Morgenmad i klubhus (kaffe & rundstykke) og skippermøde. Ved skippermødet, uddeles start nr ihht. respit start tidspunkt.
  • Lørdag kl. 10.30   Første båd startes – startlinie med jolle & mærke ud for havnen. sejlads rundt Pøls Ræv til Mommark
  • Målgang ved Mommark Havn i løbet af eftermiddagen, i teorien næsten samlet. 
  • Lørdag kl. 17.00   Øl / Vin smagning starter – herefter Festmiddag, kaffe, dans & musik.
  • Det vil blive muligt at tilkøbe menu billetter til det sociale arrangement og middag på mommark havn. 

Dagens vindere og special præmier udtrækkes. Vinderne hyldes og fejres under festen.

  •  Søndag kl. 10.00     Start af Fleet sejlads Nord om Als. der regnes med 3-4 starter. 
  •  Søndag eftermiddag måltagning ved Delpin imellem de 2 Alssund broer.
  •  Vindere offentliggøres på klubbens hjemmeside eller manage2sail.com Der bliver ikke afholdt fælles præmie ceremoni, så man kan sejle hjem fra målgang.

Yderlige info vil være i Notice Of Race, der vil være klar når tilmelding åbner 2. februar 2019.

Så hvad enten I er tursejlere, eller sejler med DH-mål og hvis I har mod på en social og hyggelig kapsejlads week-end, en social "All inclusiv" fest - ja så vær klar 2. februar, når tilmeldingen åbnes.

 

Als Rundt 2017

Event management

Finn Halberg
Finn Halberg
+4541884791
Jørn Schulz
Jørn Schulz
+4529661072