Regelkursus d. 9-10. januar i SYC

6. december 2015 20:09 , af Poul Richard Fedders
Til klubformænd og kapsejladskontakter
På vegne af Dansk Sejlunion sender jeg hermed information om Dansk Sejlunions Regelkursus (vest), som afholdes i weekenden 9-10 januar 2016 hos Sønderborg Yacht-Club. Vi håber, at det giver jer lyst til at sende nogle af jeres medlemmer på kurset eller at orientere dem om det.
Formålet med kurset er at give sejlere, trænere og nye kapsejladsledere et grundlæggende kendskab til kapsejladsreglerne med fokus på de regler, der gælder for kapsejlende både.
Kurset er også relevant for andre, for eksempel medlemmer af kapsejladsudvalg og forældre, som gennem deres aktiviteter inden for sejlsport har behov for at forstå de mest centrale kapsejladsregler.
Regelkurset er samtidig en forudsætning for at deltage i videre DS-uddannelse inden for kapsejlads, blandt andet dommer-, opmands- og baneleder 2 kurserne – læs mere på http://sejlsport.dk/mere/uddannelse/kapsejlads.
Kursusprisen dækker forplejning og kursusmaterialer. Ønsker man indkvartering kan dette også organiseres. Tilmelding sker på denne side:
http://mit.sejlsport.dk/Kursus/Detaljer/e19d94b5-3147-e511-9dda-6c3be5beff80
Bemærk, at sidste frist for tilmelding er 3. januar 2016.
Med venlig hilsen
Jan Stage
DS Kapsejladsledergruppen
Telefon: 9816 5439