Sønderborg Triathlon Klub d. 28. august - formiddag

21. august 2016 17:14 , af Poul Richard Fedders

Hej

Nedenfor er udsendt for 1 uge siden - men jeg sender igen fordi vi fortsat mangler 1 frivillig til at hjælpe Sønderborg Triathon klub - med deres "Iron man" stævne søndag d. 28. formiddag.

Der er 1 SYC'ere som har meldt sig, men vi mangler 1 mere.

Det drejer som at føre en af vore ledsagerbåde søndag formiddag - som støtte og til sikkerhed - hvor Triathlon klubben stiller med livreddere til ledsagerbåden.

Kontakt mig, hvis du har mulighed for at hjælpe Sønderborg Triathlon Klub. Se mine kontakt data nedenfor.

MVH Poul

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

D. 15. august:

Hej

Sønderborg Triathlon Klub gennemfører et Iron-man stævne - en såkaldt "ALSSUNDMAN" - d. 28. august fra morgenstunden - og har brug for 3 ledsagerbåde.

Stævnet starter med svømning, og her har vi i SYC indvilliget i at låne 3 ledsagerbåde til Triathlon klubben og deres livreddere. Men vi mangler 2 frivillige SYC'er, som hver vil føre en ledsagerbåd når svømmedelen af stævnet afvikles - hvilket er søndag d. 28. august fra tidlig morgen og til frokost.

Har du duelighedsbevis eller motorbådskørekort - og har du mulighed for at hjælpe til så ser jeg frem til at høre fra dig.

MVH Poul Fedders

E-mail: poulrichardfedders@gmail.com

Mobil: 40455794