INDLÆG TIL NYT OHØJ

27. november 2015 18:36 , af Christian P. H. Duus

Vi skal have gang i produktionen af et nyt Ohøj. På hjemmesiden kan I kigge på de tidligere numre under fanen Ohøj og der få en fornemmelse af, hvad det er vi prøver på at lave: Et læseværdigt årsskrift, der giver et bud på, hvad der rør sig i og omkring SYC.

Ohøj består af en del must have stof i form af faste indslag som Formanden har ordet, Beretning fra bestyrelsen og faste udvalg, Referat fra generalforsamling osv. Dertil kommer så diverse beretninger og indlæg fra hovedsageligt egne medlemmer. Det er netop vore ”egne”  indlæg, der giver Ohøj liv og sjæl – er det ikke dine oplevelser og billeder, så er det måske naboen, der sørger for underholdningen ved at dele sine oplevelser med os andre.

 

Det er op til dig, hvad du gerne vil have med i bladet. Vi tager med tak imod dit indlæg, uanset det er beretninger som tursejler eller kapsejler. Vi vil også gerne have billeder, jo flere jo bedre.  Måske har du netop billedet, der skal for på forsiden, men vi vil lige så gerne have billeder, der viser hvordan sejlerlivet har formet sig i den forgangne sæson. Jeg går ud fra, at når I sender billeder, så er det jeres egne, så ikke vi skal bøvle rundt med copyright m.v. Af samme grund tillader jeg mig at forudsætte, at de må bruges, blot de tjener SYCs interesser.

 

Vi vil gerne have jeres indlæg som Word-fil og eventuelle billeder som jpg-filer i størst mulige opløsning. Opsætning af tekst og billeder behøver I ikke at spekulere på, da det bliver tilpasset den aktuelle side i Ohøj. Derfor skal du ikke bøvle med at formatere tekst og billede. Vær  opmærksom på, at word eller andre tekstbehandlingsprogrammer ikke nød-vendigvis yder jeres billede fuld retfærdighed - derfor vil vi gerne have tekst og billede hver for sig

 

Ligger du inde med en god historie, så slå på tråden 74 43 35 92 eller mobil 2330 3592, så finder vi ud af noget – også hvis du ikke er ørn til word – en god historie er altid god at fortælle, selvom den er nedfældet i håndskrift.

 

Deadline for stof til Ohøj er mandag den  21. december. Ohøj færdiggøres i weekenden 26/27. december og afleveres til trykkeriet 4. januar

 

Christian Duus

Vedhæftede filer